expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Genieten na hard werken
  Na terugkeer van vakantie heb ik niet meer gelogd.
  Het was namelijk ontzettend-super-nietnormaalmeer-fokking druk op mijn werk.
   
  ik werkte zo een x aantal uren over en deed verder niet zoveel, behalve werken. En op mijn vrije dagen bijkomen van het werken en samen met nova zijn.
   
  nu kregen wij op het werk een bedankje voor het overwerken. (bovenop het overwerkloon dus) We kregen 100 euro aan vvv bonnen.
   
  En daar is inmiddels al 75 euro van uitgegeven.
  Want gisterochtend besloot ik spontaan om naar de Efteling te gaan.
  Het was lekker weer, ik was vrij, ik had die bonnen.... waarom ook niet.
   
  Ik belde mijn efteling-partner-in-crime, also known as, MAMA en die had alleen deffel maar om op te passen, en die is net anderhalf, dus die is nog voor niks... na wat contact met de ouders van het menneke, mocht die dus gewoon met ons mee.
   
  Nou was het maar goed dat ik die bonnen had, want het is weer eens duurder geworden. Entree is nu al 32 euro. En parkeren is een tientje!??! NIET NORMAAL MEER!!!! zeker omdat we sowieso niet overal in kunnen, omdat we de kleintjes mee hebben. Maar goed, ik had die bonnen en de beide kids zijn nog voor niks, dus ik voelde het verder niet, maar ik vraag me wel af wat voor mensen het nog kunnen betalen, zo'n dagje met het gezin naar de Efteling. Want vanaf 4 jaar betalen de kids gewoon de volle mep!??!
   
  Het was weer heerlijk!!!
   
  En dan nu de 'traditionele' foto:
  Mijn kaboutertje bij de paddestoel!
   
  PS. dat is het overwerken dus wel waard geweest. ;)
   
  PS2. oh en willen moeders all over the world eens ophouden met zich te kleden alsof ze nog 16 zijn?!?! Als het het niet voor de onschuldige omstanders is, die al dat wild vlees moeten aanschouwen, doe het dan alsjeblieft voor je kinderen...  Wat liep daar een hoeveelheid gevalletjes 'plaatsvervangende schaamte' rond zeg. pffff.
  Echt, dan kun je nog beter op CROCS lopen als volwassene, dan dat je er bij loopt alsof je hoopt nog even snel wat bij te verdienen op een achteraf padje in het Sprookjesbos.
  Seriously mensen!?!?

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl