expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Zon Zee Strand, Gezellig
  Gisterochtend zaten Nova en ik al heel vroeg in de trein naar Den Haag. Ik had nog een NS dagkaart die dit weekend verliep, dus moet ik er nog even iets mee.
  Nova wilde wel naar het strand. Want we hebben vakantie en vakantie = strand voor haar.
  Ze heeft het ook steeds over dat ze naar papa wil en dat ze in de zee wil zwemmen, sinds dat ik haar vertelde dat we bijna vakantie hadden.
   
  Maar goed, op de eerste dag van onze vakantie stapten we in de trein, zij met een flesje drinken, ik met een grote cappuchino. Vóórin de trein wilde ze zitten. En onderin.
  Zo gezegd zo gedaan en wij begonnen aan de lange treinreis. Toen we bijna bij Tilburg waren, bedacht ik me, dat de zus van Siegfried, Maria, in Den Haag woont tegenwoordig. En dat we al tijden van plan zijn om elkaar eens te zien.
  Of eigenlijk, dat zij Nova wil zien.
   
  Dus ik dacht, nou, dan gaan we effe een uurtje langs en daarna gaan we lekker met z'n tweetjes naar het strand.
  Dat liep dus een beetje anders. Want het klikte toch wel erg goed tussen ons. En met Nova en haar kinderen, ging het ook allemaal leuk. En dus besloten we om met z'n allen naar het strand te gaan. Waar we echt heeeeeeeeeeerlijk weer hadden. En met z'n allen, onder de bezielende leiding van ons aller juttertje Nova, schelpen zochten. En vonden. Een heel zakkie vol, waar Nova en ik eens flink mee aan de knutsel moeten binnenkort.
  Oh en we aten frietjes op de boulevard.
   
  En we moesten nog even halsoverkop nieuwe schoenen voor Nova halen. De ecco-laarsjes die ze aanhad, sneuvelde al in de trein. Geen idee hoe het gebeurde, maar de rits van een van de laarsjes is finaal kapot. Morgen maar eens kijken of ik daar nog iets mee kan, qua klagen bij de schoenenwinkel. Want die krengen kostten wel gewoon een heleboel euro's he. En dan mag van mij na een paar maanden de rits niet zomaar stuk. Ik zal wel niets terugkrijgen. En laten maken heeft ook weinig zin, we hadden het er vandeweek over, dat Nova d'r voetjes wat gegroeid lijken en dat ze dus waarschijnlijk een nieuwe maat moet. Alleen deze schoenen kónden nog even en financieel is het niet heel handig nu... Maar goed, de schoenenreus had heule leuke hoge gympies. Vond nova. En dus scoorden we even snel een paar.
   
  Uiteindelijk waren we pas tegen bedtijd thuis, na een dag VOL plezier.
  Waarin ik blij ben, dat mijn boosheid en verdriet over mijn relatie met ex, niet meer in de weg staat van het herinneren van goede dingen en het open staan voor dit soort contacten met zijn familie. Want ik heb altijd iedereen wel langs laten komen, voor Nova. Maar ik had er zelf altijd een heel dubbel gevoel onder. Nu was het negatieve er eigenlijk helemaal niet. Het was gewoon alleen maar leuk. Ik ga zéker snel weer een ns-dagkaart scoren, ga de aanbiedingen in de gaten houden, want dit was echt te leuk om niet weer te doen.
   
   

   
   
   
   
  Er zijn ook foto's van mij, maar die zijn natuurlijk weer net niet met mijn toestel gemaakt, die komen tzt misschien nog wel hier. Maar goed, ik was er natuurlijk ook. En genoot.
   
  NB. Oh ja. Maria had een cheesecake in huis, waar wij natuurlijk een stukje van kregen. Zoooo slecht voor de lijn, maar echt, ik heb al lang niet zoiets lekkers gegeten. HIER had ze hem besteld. Het is maar goed dat die zo ver weg zitten van O MY GOD wat lekker.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl