expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  een kloddertje roze hierrrr
  Vanochtend stuiterde Nova haar bed uit. Want vandaag mocht ze verkleed naar school (peuterspeelzaal) en daar zouden ze carnaval vieren.
  D'r haren werden gedaan (roze strepen én roze glitters), d'r makeup moest op (ook roze, of course) en ze had haar prinsessenjurk aan. (ook roze, of course) en oh ja... en roze kroontje op.
   
  Nadat hair and makeup gedaan werd en de kleding om haar bevallige lijfje heen gehangen werd door überstylist Mommy, konden we los.
  Appel mee en naar school ermee!
   
  Ik maakte snel een paar foto's en maakte me al klaar om weer te vertrekken. Tot ik aangesproken werd door een van de mama's van de oudercommissie. De mama die zou helpen met de carnavalsviering had afgehaakt/was het vergeten en nu hadden ze hulp nodig. Of ik misschien..... EN OF IK DAT WILDE! (zeker toen ik dacht aan het alternatief... terug naar huis en de strijk doen)
   
  Ik schminckte, ik maakte poffertjes en ranja, ik danste, zong, maakte foto's en filmpjes (bijna allemaal mislukt) en ik genoot vooral.
  Van al die peuters, genietend van het feest!
   
   
   
   
   
  er was ook een clown die heel goed kon goochelen/toveren. en tuurlijk wilde Isa en Nova wel meedoen. Al snapte ze niet altijd helemaal was de bedoeling was ;)
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl