expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Dag 4 en weer terug naar huis
  Een midweek is toch 4 dagen (want op dag 5 weer vroeg naar huis)?!?
  Dan mist er dus nog een dagje in het verslag.
   
  Dag 4, was qua weer nét even iets minder lekker dan de overige dagen, dus hebben we het grootste gedeelte van de dag in het tropisch zwemparadijs doorgebracht.
  Helemaal geen straf.
   
  Helaas zijn daar niet zo veel foto's van, eigenlijk alleen van de tijd die Nova in het kinderbadje doorbracht.  Want voor de rest ben ik er dan natuurlijk gewoon bij en kan ik niet ook nog foto's maken. Maar niet getreurd, ik heb me dus helemaal op genieten kunnen concentreren ;)
  En op m'n kop boven water houden bij de wildwaterbaan.
  Want ik wil Nova dan goed in de gaten houden/vast houden, maar ja, daardoor ga ik steeds onder water en lacht Nova me gewoon uit ook.
  Want die is (voor de duvel) niet bang.
  Hoe wilder en harder van die glijbanen af, des te beter.
  Hartstikke leuk hoor en ik geef er echt de voorkeur aan dan aan een kind dat niks durft.
  Maar helaas maakt dochterlief zich echt niet druk over zoiets kleins als een mogelijke verdrinkingsdood. Dus is het extra hard werken voor deze mama.
  Maar ook wel extra hard genieten.
   
  Nadat we frietjes aten in het zwemparadijs, was het weer gedaan.
  We keken nog naar een poppenkastvoorstelling in het 'market dome', over een prinsesje dat in haar neus peuterde. Meer kreeg ik er niet echt van mee, want ik genoot op t terras van een latte machiato.
   
  Dat vind ik wel echt een supervoordeel van dat park, dat er altijd wel een terras in de buurt van de kinderactiviteiten is ;). Kom je allebei aan je ontspanning toe ;)
  Wel jammer dat veel van de ouders constant het handje van hun kind vast moeten houden en mij het zicht op mijn kind belemmeren.
  Ik vraag me ook vaak af of dit nou komt omdat het kind niet alleen durft, ofdat de ouders het niet aandurven de kind de ruimte te geven om zelf te ontdekken/te genieten.
  Want is Nova zo'n durfal omdat het in haar karakter zit, of omdat ik haar de ruimte geef om zelf te doen en te ontdekken? Waarschijnlijk allebei een beetje. In het begin, toen ze nog kleiner was, vond ik dat zooo moeilijk he, om dan aan de kant te gaan staan en niet steeds maar te zorgen dat ze veilig was. En nu ben ik blij dat ik het wel deed. Want ze heeft met niet constant nodig om haar handje vast te houden. Het geeft me nu dus een stuk meer vrijheid. Tegelijkertijd zal ze heel regelmatig even oogcontact zoeken en enthousiast naar me zwaaien. Dus het is ook niet alsof ze me vergeten is. Hele geruststelling voor deze mama.
  (die overigens echt wel ingrijpt/waarschuwd hoor als ze (voor)ziet dat iets niet helemaal goed dreigt te gaan)
   
  Anyways... Na de poppenkast hebben we nog heerlijk tomatensoep uit blik en broodjes knakworst (ultiem vakantievoer) gegeten in onze cottage en genoten van onze avond. Nova in haar bed en ik op de bank, kijkend naar de finale van Wie Is De Mol.
  Op vrijdagochtend moesten we al vroeg het huisje uit zijn en we gingen ook maar meteen van het park af, we kletsten bij bij oma en een strompelende opa. En daarna gingen we op huis aan.
   
  Maar gelukkig... hebben we de foto's nog ;)
   
   
  Oh, op die ene foto is ze niet aan het verzuipen hoor, ik moest een foto maken van haar. Want ze kon al onder water met haar hoofd. Dus.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl