expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Dag 1
  TomTom stuurde ons via een hele toeristische route, waarbij we ons op een gegeven moment wel af gingen vragen of het volgende weggetje dat we zouden moesten nemen wellicht een zandpad zou zijn.
  Het rook naar "België" vond Nova. Jaja, Lachen, "Gieren", Brullen met mijn dochter.
  Een tractor of twee en een omleiding later, waren we er dan eindelijk.
   
  Inchecken ging vlot (lang leve het e-ticket), maar helaas hadden we maar 1 zwemkaartje, dus moest ik alsnog naar de receptie in de rij voor een tweede zwemkaartje. Want die zijn natuurlijk essentieel.
   
  We wandelden naar ons huisje, ergens achter op het park. dus Nova (die in de auto nét in slaap was gevallen voor we arriveerden) had tijd genoeg om te klagen over moe, en geen zin, en uiteindelijk over haar behoefte aan een WC. Gelukkig hadden we tegen die tijd de tijdelijke Casa AnitaNova al bereikt. Hij werd nog schoongemaakt, maar van die aardige mevrouw mochten we al wel naar binnen.
   
  Nadat mijn vader a.k.a. the best taxi in the world de auto met baggage was wezen halen, kon ik uitpakken en een beetje organiseren. En toen was het gewoon vakantie.
  We kregen nog even een lift naar de MarketDome en zwaaide opa uit. Nova met een vijfje in haar hand, gekregen van oma en opa (al is het in haar hoofd echt alleen van opa, want die had het gegeven). Nou dat briefje moest natuurlijk meteen gebroken worden, want ijs moest er gegeten. Nu. Met discodip. Of spikkeltjes zoals de vlaamse mevrouw ze noemde.
   
  En toen dacht ik, laat ik mezelf ook eens kietelen.
  Ik ging er even bij zitten. En bestelde.... Een French Coffee...
  En toen was het echt vakantie!
   
  (Nova maakte de foto, met mijn hand als statief. vandaar de wat rare hoek.)
   
  Gezelligheid!

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl