expecting.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  het weekendje wel

   
  Mén oh mén, wat was ik goed bezig dit weekend.
  Het begon vrijdagavond al, toen ruimde ik eindelijk de bende die nova d'r speelgoedboxen is op. En gooide een halfvolle vuilniszak aan kapot spul weg. En uitgedroogde stiften. En wat kunstwerken uit Nova d'r 'neem een papiertje, knip t kapot, plak t met heul veul plakband weer op elkaar-fase' Daar zit ze namelijk nog steeds in en dat kind dat produceert wat!
  Weggooien als ze erbij is, dat kan natuurlijk niet, maar ze lag in bed en ik ging lekker, dus hoppa weg ermee.
   
  Zaterdag waren mijn verzorgende kanten aan de beurt. Na de wekelijkse zwemles zag Nova al wat pips om de neus. Of eigenlijk had ze rode wangetjes en klaagde ze, toen ze haar kleren al aanhad en we nog in dat warme kleedhokje stonden, dat ze het koud had.
  Op zich ging het wel, dus deden we ook nog even boodschappen. En kookte ik me toch een portie heeeeeerlijk (al zeg ik het zelf) Lasagne met boursin-spinazie, gerookte zalm, pijnboompitjes en mozzerella. mmmmmmmmmm. (dat ik voor de soep die ik eigenlijk wilde maken een key-ingredient vergat, laten we even buiten beschouwing)
  Na ons bezoek aan de super stortte Nova echt in. De koorts zette in en dametje klaagde ineens over pijn in haar nek. Gelukkig voor de Twitterdames en mijn moeder, wist ik te voorkomen dat de bezorgdheid om zou slaan in paniek. Want ze kon haar kinnetje nog op de borst en van links naar rechts etc etc. Uiteindelijk ging ik met een volledig opgeladen telefoon slapen met de huisartsenpost on speed dial. En mocht Nova bij mij liggen. Zodat ik zou merken als er iets zou zijn. Uiteindelijk heeft ze heerlijk bij mij gelogeerd en werd ze zonder koorts en vrolijk weer wakker. Ze was vandaag de hele dag vreselijk hangerig, maar de koorts bleef weg. (eendagsgriepje? typte ze hoopvol)
   
  Vandaag stofzuigde ook ik de kiet van boven tot onder, verschoonde bedden, waste, droogde en streek.  Oh en dweilen, deed ik ook nog. Met Disciclin. Dus Casa AnitaNova is weer heerlijk aan kant en ruikt fris en fruitig (of bloemig eigenlijk. En ik las ook nog een boek. 
   
  Ik verwacht echt, in plaats van Valentijnskaarten (waar ik uberhaupt niet op reken) morgen een uitnodiging tot de club van geweldige huisvrouwen/mama's in de bus.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl